Uppdaterad 15 maj 19:12

15 maj 17:34, Rån, Mölndal

Ett vittne ringer in om att en butik på Jungfruplatsen blivit rånad.

Två unga män kommer in i en butik på Jungfruplatsen, de har täckt sina ansikten med bandanas, en grön och en gul. De slår mannen som arbetar i butiken, de hotar honom med var sin knivar. I nuläget framgår inte vad de två kom över för gods.

De två unga männen lämnar och kliver på en buss i riktning mot Mölndals centrum. De lämnar bussen och går sista biten in mot centrum enligt vittnesuppgifter. Polis pratar med busschauffören och det framkommer att det finns övervakningskamera på bussen.

En teknisk brottsplatsundersökning görs i butiken och vissa beslag görs för undersökning. Inga knivar är i nuläget funna.

Spaning pågår i området, i nuläget är ingen gripen.

Kl 19.00: Flera personer som stämt in på signalementen har kontrollerats men ingen är gripen. De två misstänkta kom över kontanter, oklart hur mycket. En anmälan om rån skrivs.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen