Uppdaterad 16 maj 08:51

16 maj 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

God morgon, dagens presstalesperson heter Ulla Brehm.

00.05 Göteborg, misshandel
Polis larmas till Kongahälla centrum där en misshandel skett vid en restaurang. En man i 45-årsåldern är gripen misstänkt för misshandel, han läggs in för tillnyktring innan förhör kan hållas. Inga uppgifter finns om personskador eller övriga omständigheter.

00.22 Öckerö, trafikolycka
En mopedolycka inträffar på Fotö, två personer på mopeden.  Ambulans behövs till platsen. Vittne finns till olyckan. En anmälan om rattfylleri skrivs, i nulägetfinns inga uppgifter om skadeläge.  

03.45 Tidaholm, grov misshandel
På Torggatan vid bensinstationen ligger en ung man ner på marken , han uppger att han blivit knivskuren. Enligt vittne skall gärningsmannen tillsammans med ytterligare personer lämnat i en blå personbil. Spaning utan resultat, en anmälan om grov misshandel skrivs.

06.04 Borås, grov misshandel
Inringare har hittat en blödande man i ett trapphus på Varbergsvägen, uppgifter finns om att det rör sig om en stickskada. Oklart var brottsplatsen är, mannen som är 55-årsåldern körs med ambulans till sjukhus. Spaning i området utan resultat, en anmälan om grov misshandel skrivs. Ingen gripen i nuläget.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen