16 maj 07:00, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Klockan 00-07, det har varit en natt med relativt låg arbetsbelastning. Tre personer har omhändertagits för fylleri, varav den ena också misstänks för våld mot tjänsteman.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:15 Skadegörelse, Boden
Polis kallas till en adress i centrala Boden med anledning av skadegörelse på en entrédörr. Polis dokumenterar på plats och upprättar en anmälan gällande skadegörelse.

01:02 Bråk, Arvidsjaur
Polis beordras till centrum med anledning av bråk mellan flera personer. Det är lugnt på plats när polis anländer. Två personer har utsatts för misshandel av okända personer. Anmälan upprättas.

01:33 Skadegörelse, Arvidsjaur
Polis beordras till en adress i Arvidsjaur med anledning av skadegörelse inne i ett hus. Polis håller förhör och en anmälan gällande skadegörelse upprättas.

01:51 Knivlagen, Arvidsjaur
Polis stoppar och kontrollerar en personbil. En person, en man i 20-årsåldern, som färdas i bilen misstänks för brott mot knivlagen och en anmälan upprättas.

03:34 Misshandel, Piteå
Polis får samtal från en kvinna som blivit misshandlad av en okänd man i Zonområdet. Polis håller förhör och upprättar en anmälan om misshandel.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen