16 maj 08:15, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

07.40 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 60-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, två har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och tre har fått följa med för provtagning med anledning av drogpåverkan.

02.51 en person ringde till polisen och anmälde att han blivit misshandlad utomhus i centrala Mjölby. Mannen skulle ha blivit sparkad och fått sårskador i ansiktet. Polis och ambulans åkte till mannen som tagit sig hem till bostaden. Polisen påbörjade en utredning om misshandel utan misstänkt person och ambulansen förde den drabbade mannen, som är i 30-årsåldern, till sjukhus.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om. Polisens verksamhet har i stort sett bestått i kontroller av olika slag samt omhändertagande av påverkade personer.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen