16 maj 08:16, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

00-07, det har varit en natt med relativt låg arbetsbelastning. En person har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:08 Rattfylleri, Sundsvall
Polis stoppar och kontrollerar en personbil på Södermalm. Misstanke uppstår om att föraren, en man i 25-årsåldern, är påverkad av narkotika. Han tas med för provtagning och förhör. Mannen misstänks för rattfylleri samt ringa narkotikabrott eget bruk. I bilen färdas en person i 20-årsåldern som misstänks för ringa narkotikabrott eget bruk och innehav. Anmälan upprättas.

01:27 Skadegörelse, Örnsköldsvik
Polis beordras till centrala Örnsköldsvik med anledning av skadegörelse på en bil. Polis håller förhör och upprättar anmälan gällande skadegörelse.

02:12 Misshandel, Timrå
Polis beordras till en adress i Timrå kommun med anledning av bråk. En man misstänks ha misshandlat en kvinna. De har en relation. Förhör hålls och en anmälan gällande misshandel upprättas.

02:13 Misshandel, Timrå
Polis beordras till en adress i Timrå kommun med anledning av bråk. En man misstänks ha misshandlat en kvinna. De har en relation. Mannen stoppas senare när han kör bil. Han misstänks vara påverkad av alkohol och tas med för ytterligare provtagning. Hans körkort omhändertas och anmälan upprättas gällande misstänkt ringa misshandel och rattfylleri.

03:00 Trafikolycka, Kramfors
En passagerare hade ramlat ur en a-traktor under färd och gjort illa handleden. Personen, som är minderårig, fördes till sjukhus för kontroll. Polis upprättar en trafikmålsanteckning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen