16 maj 23:27, Trafikolycka, personskada, Lycksele

Polis beordrades till en trafikolycka i Rusksele. Två personer är avförda i ambulans, en tredje person misstänks för brott.

Enligt initiala uppgifter vaknade en person sedan en personbil krockat mot ett träd i dennes trädgård. Polis, räddningstjäns och ambulans beordrades till platsen. Efter utredningsarbete kunde en kvinna misstänkas för Rattfylleri och Vållande till kroppsskada. Kvinnan fick inga fysiska skador i samband med olyckan.

En kvinna flögs med ambulanshelikopter från olycksplatsen till Norrlands universitetssjukhus i Umeå, ytterligare en man fördes med markambulans till Lycksele lasarett.

Polisen har i nuläget ingen möjlighet att ytterligare kommentera personernas identitet. Personbilen är tagen i beslag för att Polisen ska kunna genomföra en teknisk undersökning. Arbete pågår på platsen med att dokumentera olyckan och hålla förhör med vittnen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen