17 maj 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

God morgon, dagens presstalesperson heter Ulla Brehm.

00.18 Partille, rån
På Postgången blir en man rånad på sin kraftiga guldkedja och på en ring av två okända män i 20-årsåldern. Männen har hotat med en kniv. Spaning utan resultat, en anmälan skrivs.

00.52 Alingsås, rån
En man i 20-årsåldern ska sälja en mobil, när han möter upp köparen och ytterligare två män blir han rånad på mobilen. Brottet sker på Citrongatan, de tre männen springer från platsen, de är okända för säljaren. Polis spanar i området utan resultat. Inga uppgifter finns om personskador, en anmälan skrivs.

01.09 Åmål, rattfylleri
En personbil körs vingligt på E45/Bengtsforsvägen och kör i diket och voltar. Ambulans och räddningstjänst till platsen, oklart skadeläge. Under tiden bilen klipps upp av räddningstjänst är vägen avstängd i båda riktningar. Föraren misstänks för rattfylleri, föraren körs med ambulans till sjukhus. Bilen bärgas för teknisk undersökning. En anmälan skrivs om grovt rattfylleri.

04.08 Borås, rattfylleri
Efter ett kortare förföljande kör en  personbil in i ett vägräcke, stoppet blir i Furuberg. Föraren som är en man i 25-årsåldern tas med för provtagning misstänkt för drograttfylleri samt grov vårdslöshet i trafik. Inga personskador finns uppgivna.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen