17 maj 07:05, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Klockan 22-07, det har varit en natt med normal arbetsbelastning. En person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:21 Misshandel, Sundsvall
Polis beordras till en adress i Sundsvall med anledning av ett oklart sjukvårdsärende i en bostad. En person har fått en skada i huvudet och förs till sjukvård med ambulans. Två personer grips varav den ena, en kvinna i 40-årsåldern, senare blir anhållen av åklagare. Hon misstänks för grov misshandel. Den andra personen frisläpps. De inblandade är bekanta.

01:44 Skadegörelse, Örnsköldsvik
Polis beordras till en adress i Örnsköldsvik med anledning av att ett fönster till en bostad krossats. Polis dokumenterar på plats och en anmälan gällande skadegörelse upprättas.

02:05 Rattfylleri, Örnsköldsvik
Polis stoppar och kontrollerar en personbil i Solberg, Örnsköldsvik. Aktuellt fordon är avställt och det råder körförbud. Misstanke uppstår om att föraren, en man i 50-årsåldern, är påverkad av narkotika. Han tas med för provtagning och förhör. Anmälan upprättas gällande misstänkt rattfylleri, grov olovlig körning samt narkotikabrott innehav och eget bruk. Bilen tas i beslag för att förebygga framtida trafikbrott.

03:38 Rattfylleri, Sollefteå
Polis kontrollerar en förare av en personbil som kört in i en lyktstolpe i Sollefteå. Misstanke uppstår om att föraren, en man i 20-årsåldern, är påverkad av alkohol. Provtagning utförs och anmälan gällande grovt rattfylleri upprättas.

En viltolycka har anmälts till polisen under natten och morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen