17 maj 08:02, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Södermanland.

06.57 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 45-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, fyra har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och två har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

00.55 polisen kallades till en adress på Östermalm i Eskilstuna med anledning av bråk mellan två män. Polisen åkte till platsen och träffade på två påverkade män som blivit osams. En av männen, i 25-årsåldern omhändertogs för tillnyktring och ringa narkotikabrott genom eget bruk. Han är också misstänkt för hemfridsbrott och skadegörelse. Den andre blev misstänkt för misshandel men frihetsberövades inte.

01.40 en man i 40-årsåldern ringde till polisen om att han blivit misshandlad genom slag mot huvudet inne i en bostad på Östermalm i Eskilstuna. Polis och ambulans åkte till platsen. Polisen höll förhör med den drabbade mannen på sjukhuset och en utredning om misshandel är påbörjad. En man i 45-årsåldern är misstänkt men inte frihetsberövad.

03.50 samtal till polisen om att en viltolycka inträffat på riksväg 55 vid Valla där en bilist krockat med en älg. Ingen personskada men älgen dog på platsen.

Det finns inga andra brott eller händelser att rapportera om.

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen