17 maj 08:03, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Klockan 00-07, det har varit en natt med normal arbetsbelastning. En person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

01:47 Misshandel, Kiruna
Polis beordras till en bensinstation i Kiruna med anledning av att två personer som blivit misshandlade har kommit in. Förhör hålls och anmälan upprättas.

03:16 Misshandel, Luleå
Polis beordras till en adress i Luleå med anledning av bråk. En person har knuffats av en annan. Polisen håller förhör och upprättar en anmälan gällande ringa misshandel.

03:28 Misshandel, Luleå
Polis beordras till en adress i Luleå med anledning av bråk. Två personer är inblandade och polis håller förhör och anmälan och motanmälan gällande misshandel upprättas.

04:04 Rattfylleri, Kalix
Polis beordras till en singelolycka med anledning av misstänkt rattfylleri. Föraren, en man i 20-årsåldern, förs till sjukvård med ambulans. Anmälan gällande grovt rattfylleri upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen