Sök på polisen.se

17 maj 08:03, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

07.20 polisn har hittills hanterat ett 45-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, tre har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och två har fått följa med för provtagning och förhör på grund av misstänkt drogpåverkan.

01.25 polisen fick samtal från en restaurang i Gamla Staden Norrköping där en ordningsvakt skulle ha blivit utsatt för våld. Polisen åkte till platsen och började utreda vad som hänt. Polisen har påbörjat en utredning om grov misshandel alternativt grovt våld mot tjänsteman. Det visade sig att två ordningsvakter blivit utsatta för våld. Den ena fördes till sjukhus med ambulans och den andra fick åka till sjukhus med polisen. Ingen är frihetsberövad. Det är oklart på vilket sätt ordningsvakterna har blivit misshandlade men en av dem har blivit sparkad.

Det finns inga andra brott eller händelser att rapportera om.

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.