18 maj 07:00, Sammanfattning natt, Jönköpings län

En sammanfattning av nattens händelser.

06.00 Polisen har sedan klockan 22.00 i går kväll hanterat ett 40-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Jönköping. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Ingen person har gripits misstänkt för brott. Två personer har medtagits för provtagning. En person har omhändertagits på grund av berusning, en person har omhändertagits på grund av ordningsstörning och två personer har medtagits för provtagning efter misstanke om rattfylleri.

22.24 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades med anledning av en brand i ett fordon på Traststigen, Gislaved. Polis har varit på platsen och an anmälan om skadegörelse genom brand har skrivits.

00.00 Polis fick samtal om bråk och en eventuell bilbrand på Västergatan, Gislaved. När polis kom till platsen var många ungdomar på plats och några av dessa kontrollerades av polis. En person omhändertogs på grund av ordningsstörning enligt PL 13§.

00.32 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades med anledning av en brand i ett fordon på Parallellgatan, Sävsjö. Spridningsrisk fanns till ytterligare fordon på platsen. Polis har varit på platsen och an anmälan om skadegörelse genom brand har skrivits.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen