19 maj 06:54, Sammanfattning natt, Östergötlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

06.00 Polisen har sedan klockan 22.00 i går kväll hanterat ett 60-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Östergötland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. En person har medtagits för provtagning efter misstanke om rattfylleri.

00.01 Polis och ambulans larmades med anledning av en misshandel på en adress i området Ljura, Norrköping. En person hade blivit slagen med ett tillhygge i huvudet av en annan person och börjat blöda. När polis kom till adressen anträffades den skadade mannen samt den misstänkta, en kvinna. Mannen kontrollerades av ambulanspersonal och hans skador bedömdes inte vara allvarliga. Polisen har upprättat en anmälan om misshandel.

00.59 Polis larmades till en adress i Ryd, Linköping, med anledning av en skadegörelse. Någon eller några personer hade krossat en ruta till en lokal. Polis åkte till platsen och en anmälan om skadegörelse har upprättats.

03.04 Polis larmades på grund av misstänkt pågående inbrott i bilar på en parkeringsplats i området Marielund, Norrköping. En person hade observerats på parkeringsplatsen och i samband med detta hade inringaren hört glas krossas. När polis kom till adressen fanns ingen misstänkt person kvar på platsen men patrullen konstaterade att en bilruta hade krossats. En anmälan om stöld ur fordon har skrivits. Det är oklart vad som har stulits.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen