Uppdaterad 19 maj 21:31

19 maj 19:47, Försvunnen person, Norrköping

Polisen önskar allmänhetens hjälp i sökandet efter en kvinna i 70-årsåldern.

18:12 Polisen kontaktades gällande en kvinna som lämnade sin bostad i Klingsberg idag vid lunchtid och sedan dess inte har setts till.

Kvinnan, som är i 70-årsåldern, har en sjukdomsbild som gör att hon kan uppfattas som förvirrad. En av kvinnans anhöriga har haft kontakt med kvinnan via telefon. Kvinnan berättade då att hon hade ramlat på en sten och slagit i huvudet men har inte kunnat inte uppge var hon befinner sig.

Polisen söker efter kvinnan i området kring Klingsberg och även i Vrinneviskogen.

Kvinnan är ca 150 cm lång, smal och har grått kort hår. Hon går obehindrat utan hjälpmedel. Hon är klädd i en grön vinterjacka, en röd stickad tröja, svarta jeans och svarta skor. Hon kan även ha en skada i pannan efter att ha ramlat och slagit sig.

Kvinnan är van vid att röra sig utomhus i området men polisen befarar att hon nu är i behov av hjälp för att ta sig hem.
 
Polisen är angelägen om att prata med personer som kan ha sett kvinnan. Personer som ser kvinnan uppmanas att ta kontakt med henne, larma polis via 112 och stanna hos henne tills polisen kommer till platsen.

20:25 En av polisens motorcykelförare hittade kvinnan i Vrinneviskogen. Hon mår efter omständigheterna bra.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen