02 maj 07:04, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Godmorgon! Dagens presstalespersoner är Anna Göransson och Fredrik Svedemyr.

02.33 Brand, Vretavägen, Herrljunga. Polis, ambulans och räddningstjänst skickas tull platsen, efter larmom brand i ladugård. Det ska inte finnas några djur i ladugården. Ladugården brinner ner. Därefter spärras platsen av för en teknisk undersökning. Branden kommer att utredas som allmänfarlig vårdslöshet. Branden har inte medfört några personskador.

01.46 Brand, Stenelidsvägen, Skövde. Polis och räddningstjänst skickas till platsen, där en bil binner utanför ett garage. Det är tre bilar som brunnit. Räddningstjänst släcker, och polis upprättar anmälan skadegörelse genom brand.

02.45 Brand, Sågargränd, Skövde. Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till platsen, efter larm om brand i villa. I anslutning till villabranden brinner även två bilar, och en blir brandskadad. Händelsen har inte medfört några personskador. Branden har startat i en bil, som sedan spridit sig till villan. En anmälan gällande grov mordbrand upprättas. Det finns ingen misstänkt.

04.07 Misshandel, Vasagatan, Göteborg. Polis skickas till platsen efter samtal om pågående bråk. En person uppges ligga på marken, och en misstänkt ska ha sprungit i från platsen. Polis kan säkra den misstänkte på Storgatan. Han grips misstänkt för misshandel.

 

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen