Uppdaterad 20 maj 06:08

20 maj 06:00, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser.

20:54 Sjukdomsfall - Skönviksbacken, Sundsvall
Flertalet personer ringde till polisens ledningscentral angående en ung kille som befann sig mitt på E4, han var förvirrad och mådde inte bra. En polispatrull beordrades till platsen.
Polispatrullen vill hylla allmänheten, alla de personer som befann sig på platsen. De hade klivit ur sina bilar och stoppade andra bilar som kom körandes. De vinkade och visade fram polisen så att de så fort som möjligt kunde köra fram. Polispatrullen hjälpte killen och körde han till sjukhuset.

00:15 Lugnt i länet
Inget att rapportera.

02:15 Fritagning - Sundsvall
Personalen från psykiatriska avdelningen på Sundsvalls sjukhus ringde till polisen och sa att två okända män slagit sönder ett fönster. Larmet gick. De använde sig av en slägga och yxor. De drog ut en kvinna i 30-årsåldern från fönstret och sprang till skogs. Ingen av vårdpersonalen skadade sig. Flertalet polisbilar kom snabbt till platsen och sökte efter personerna. Ingen person är gripen. En polisanmälan har upprättats gällande främjande av flykt.

04:00 Lugnt i länet
Inget att rapportera.

06:00 Lugnt i länet
Inget att rapportera.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen