20 maj 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg och till kvällen kommer Anna Göransson.

00.55 Vänersborg, skadegörelse
Polis och räddningstjänst larmas till Östergatan i höjd med en pizzeria där en parkerad bil brinner av okänd anledning. I samband med att branden startade var det en svart bil med okänt antal personer i som lämnade platsen.

03.28 Alingsås, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Färgaregatan med anledning av att det ska brinna i en tvättstuga på vinden i hyresfastigheten där 10 personer är skrivna. Räddningstjänsten släcker och de boende tar sig ur fastigheten på egen hand. Det visar sig att branden startat i en tvätt maskin som krånglat tidigare på dagen. Inga personskador. Polisen skriver en anmälan gällande allmänfarlig vårdslöshet. 

04.56 Uddevalla, inbrott
Polis larmas till Kungstorget där inbrottslarmet gått igång på restaurangen Kerstin på torget. En man i 25-årsåldern påträffas i området bärandes på spritflaskor från restaurangen. Mannen grips och misstänks för stöld genom inbrott. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen