20 maj 07:19, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

06.56 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 30-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och tre har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

00.05 SOS-larm till polisen om brand på Huskvarnavägen i Jönköping. Visade sig vara brand i en papperskorg. Ingen misstanke om brott.

00.37 SOS-larm till polisen om trafikolycka på riksväg 40 mellan Eksjö och Hult där en bilist ska ha kört in i ett träd. Bilföraren sade sig ha väjt för ett rådjur och istället hamnat i ett träd. Det finns ingen misstanke om brott.

02.50 SOS-larm till polisen om brand utomhus i Gnosjö. Det visade sig vara två minibussar som brann. Polisen har påbörjat en utredning om grov skadegörelse.

04.20 SOS-larm till polisen om brand i byggnad i Smålandsstenar. Det visade sig vara en brand i bostad och kraftig rökutveckling. En person från den brinnande lägenheten fördes till sjukhus med ambulans. Polisen har påbörjat en utredning om allmänfarlig vårdslöshet och platsen är avspärrad inför en kommande kriminalteknisk undersökning.

06.30 SOS-larm till polisen om brand på en byggarbetsplats på A6 Jönköping. Polisen åkte till platsen och det visade sig ha uppstått brand i samband med svetsningsarbete. Det finns ingen misstanke om brott.

Det finns inga andra brott elelr händelser att rapportera om.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen