Uppdaterad 22 maj 10:08

20 maj 23:23, Mord/dråp, Helsingborg

Skottlossning på Ragnvallagatan.

Polis har skickats till Ragnvallagatan efter att flera uppringare till ledningscentralen berättat att det hörts skottlossning i området. På plats anträffades en man med skottskador och han är förd till sjukhus med ambulans.

Platsen är avspärrad och en teknisk undersökning kommer att genomföras.

Uppdatering: Den man i 20-årsåldern som anträffades på platsen har avlidit till följd av skadorna.

Uppdatering 21/5: Polisen har under natten arbetat intensivt med ärendet. Ett flertal förhör har hållits, dörrknackning i området har genomförts och en tekniskt undersökning har gjorts på platsen där mannen anträffades. I nuläget finns ingen misstänkt eller frihetsberövad. Polisen är mycket intresserade av vittnesuppgifter från området. Har du uppgifter att lämna, hör av dig till polisen på 114 14. Du kan också lämna tips via webben, se länk nedan.

Uppdatering: 22/5: Arbetet med utredningen fortsätter och polisen arbetar bland annat med att sammanställa uppgifter från vittnesförhör och fynd från den tekniska undersökningen. I skrivande stund finns ingen misstänkt gripen. Polisen är fortsatt mycket intresserad av att få in vittnesuppgifter. Ingen mer information om ärendet kan lämnas i nuläget.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen