21 maj 07:33, Sammanfattning natt, Östergötlands län

God morgon! Dagens presstalesperson på ledningscentralen är Monica Bergström. Här följer ett urval av nattens händelser.

07.00 Polisen har sedan klockan 22.00 i går kväll hanterat ett 60-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Östergötland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. En person har gripits misstänkt för brott (se nedan). Två personer har omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer, och tre personer har medtagits för provtagning efter misstanke och rattfylleri/drograttfylleri.

01.45 Polis larmades med anledning av en misshandel på en adress i Finspång. En man hade misshandlat en kvinna till vilken han har en relation. Polis åkte till adressen och mannen, som är i 55-årsåldern, greps på platsen. Kvinnan ska inte ha behövt föras till sjukhus i ambulans..

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.