21 maj 07:35, Sammanfattning natt, Södermanlands län

God morgon! Dagens presstalesperson på ledningscentralen är Monica Bergström. Här följer ett urval av nattens händelser.

07.00 Polisen har sedan klockan 22.00 i går kväll hanterat ett 60-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Södermanland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Ingen person har gripits misstänkt för brott. Två personer har omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer, och två personer har medtagits för provtagning efter misstanke och rattfylleri/drograttfylleri.

02.40 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades med anledning av en brand i en fastighet på Tunaforsgatan, Eskilstuna. När räddningstjänst kom till platsen brann det med öppna lågor under en balkong och branden släcktes. Polisen har upprättat en anmälan om branden, det finns i nuläget ingen misstanke om brott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen