21 maj 07:36, Sammanfattning natt, Jönköpings län

God morgon! Dagens presstalesperson på ledningscentralen är Monica Bergström. Här följer ett urval av nattens händelser.

07.00 Polisen har sedan klockan 22.00 i går kväll hanterat ett 70-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Jönköping. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Ingen person har gripits misstänkt för brott. Två personer har omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer, och fem personer har medtagits för provtagning efter misstanke och rattfylleri/drograttfylleri.

23.11 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades med anledning av en båtolycka i Svartån, Tranås. När räddningspersonal kom till platsen anträffades en båt som kört upp på land och båtföraren, en man i 55-årsåldern, fördes till sjukhus i ambulans. Mannen är misstänkt för sjöfylleri.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen