22 maj 06:31, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Godmorgon! Dagens presstalesperson är Anna Göransson, och under kvällen tjänstgör Peter Adlersson.

18.15 Misshandel, Björketorp, Mark. Polis skickas till platsen efter samtal om pågående bråk utomhus. Polis anträffar en man som blivit misshandlad genom slag i ansiktet. En anmälan om misshandel upprättas.

02.39 Olaga intrång, Gullbergsvass, Göteborg. Polis skickas till ett företag varifrån kameralarm lösts ut. En person ses befinna sig inne på ett inhägnat område. Den misstänkte springer från platsen, men kan genom anmälare lokaliseras. Polispatrull kan springa efter och säkra denne, en man i 35-års åldern. Brytverktyg kan säkras genom en väska som väktare sett mannen kasta. Staketet till området är uppklippt, och mannen är nu gripen misstänkt för försök till stöld samt olaga intrång.

 03.13 Brand, Stora torget, Tibro. Polis och räddningstjänst skickas till platsen efter samtal om brandlukt från en lägenhet. Lägenheten visar sig vara rökfylld, men ingen eld. Polis upprättar en anmälan gällande mordbrand. Det finns ingen misstänkt för händelsen.

02:02 Rån, Karl Johansgatan, Göteborg. En man uppger att han blivit rånad av två för honom okända gärningsmän. I samband med rånet tillgrips Ipad samt mobil. Polis upprättar en anmälan gällande rån. Det finns ingen misstänkt för rånet.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen