22 maj 07:01, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Södermanland.

06.05 polisen har hittills detta hanterat ett 25-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits eller omhändertagits men en har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

02.25 SOS-löarm till polisen om trafikolycka på gumsbacksvägen i Nyköping där en bilist ska ha kört in i ett träd. Polisen åkte till platsen och fattade misstankar om grov vårdslöshet i trafik och drograttfylleri. Det är en kvinna i 20-årsåldern som misstänks ha kört bilen och som är misstänkt för de båda brotten. Hon fick åka ambulans till sjukhus, oklart skadeläge.

04.36 SOS-larm till polisen om brand utomhus på Majtunagatan i Eskilstuna. Polisen åkte till platsen och det visade sig vara en gruslåda för vinterväghållning som antänts och som brunnit med öppna lågor. Polisen har påbörjat en utredning om skadegörelse.

Det finns inga andra brott eller händelser att rapportera om.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen