22 maj 07:04, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

06.35 polisen har hittills hanterat ett 40-tal rutinärenden detta dygn. Ingen har gripits, en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och ingen har fått följa med för provtagning

00.02 polisen fick samtal om trafikolycka på länsväg 846 i Hörle där en bilist ska ha kört av vägen. En drabbad person åkte med privatbil till sjukhus med oklara skador. Det visade sig att en man i 20-årsåldern kört bilen och väjt för ett rådjur och hamnat i diket. Ingen misstanke om brott.

01.19 SOS-larm till polisen om en skadad person på Sparvhöksgatan i Jönköping. En person anträffades av ambulansen och polisen kom också till platsen. Kvinnan som är i 40-årsåldern uppgav att hon blivit misshandlad men berättade inget mer och ville inte medverka i någon polisutredning. Polisen har påbörjat en utredning om misshandel utan misstänkt person.

02.53 SOS-larm till polisen om brand utomhus på Kungsgatan i Gnosjö. Det visade sig vara en A-traktor som brann på Hemvärnsvägen. Polisen har påbörjat en utredning om skadegörelse genom brand utan misstänkt. A-traktor blev totalförsörd. Polisen tar gärna emot tips från allmänheten om någon har gjort iakttagelser i området omkring Hemvärnsvägen. Tipsa polisen på 114 14 eller via polisens tipsformulär på polisens hemsida.

Sex viltolyckor har inträffat i Jönköpings län på morgonen, samtliga med rådjur utan personskador.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen