23 maj 08:24, Sammanfattning natt, Jönköpings län

God morgon! Dagens presstalesperson på ledningscentralen är Monica Bergström. Här följer ett urval av nattens händelser.

07.00 Polisen har under natten hanterat ett 70-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Jönköping. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Ingen person har gripits misstänkt för brott. Sex personer har omhändertagits på grund av berusning enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer.

02.12 Polis och ambulans larmades med anledning av ett bråk på en adress i Solberga, Nässjö. En man skulle ha blivit slagen i huvudet med ett tillhygge, av en okänd person, så att han börjat blöda. Många personer befann sig på platsen. Mannen fördes till sjukhus i ambulans, polisen har inga uppgifter gällande mannens skadeläge. Polisen har upprättat en tjänstepliktsanmälan om misshandel.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen