Sök på polisen.se

24 maj 00:57, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser

23:30 - Rattfylleri. Örnsköldsvik

Polis kontroller en moped där föraren blåser positivt i sållningsinstrumentet. Mannen medtas till provtagning och blir misstänkt för rattfylleri.

00:15 Trafikbrott. Sollefteå

Polis har kontrollerat två personbilar under natten. Vid kontrollerna har fordonen inte haft rätt ljuskombination och förarna har fått motta ordningsbot för detta. I ett av fallen rörde det sig om en s.k. poppy.

03:41 - Trafikbrott. Örnsköldsvik

Polis får samtal om en personbil som kört ned en lyktstolpe. Polis genomför förstahandsåtgärder på plats och skriver en anmälan gällande vårdslöshet i trafik.

04:34 - Skadegörelse. Sundsvall

Polis kallas till en adress i Kvissleby där en man setts slå in rutan på en personbil. Polis åker till platsen men lyckas inte hitta mannen. Polis skriver en anmälan gällande skadegörelse.

04:38 - Bilträff. Sollefteå

Under kvällen och natten har det samlats ett stort antal fordon i centrala Sollefteå. Polis har förutom de två ovan nämnda trafikbrotten även kontrollerat ett antal andra bilar. I samband med dessa kontroller har det utförts ett flertal flygande besiktningar. 

06:14 - Lugnt i länet

Sammanfattningsvis har det varit en natt med normal arbetsbelastning i länet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.