24 maj 06:50, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Dagens presstalesperson är Peter Adlersson.

21.09 Halmstad, misshandel
Vid Gamletull har en flicka i 15-årsåldern blivit misshanlad av ett gäng andra flickor. De ska knuffat ner henne på marken där hon har blivit både sparkad och slagen. Sparkarna och slagen har kommit mot magen och huvudet. En polispatrull kör flickan till sjukhuset då hon klagar på smärtor i magen, i huvudet och på halsen. Polisen har skrivit en anmälan om misshandel.

03.49 Halmstad, rån
På Viktoriagatan har en man blivit rånad av minst två personer. De har slagit till honom och tagit 6.000 kronor i kontanter från honom. De tog även en bilnyckel som senare hittades slängd på gatan. Polisen har sökt med bl a hund men ingen är ännu gripen. Mannen behövde inte uppsöka sjukvård.

04.51 Varberg, grov misshandel
På Nyhemsgatan har det varit bråk mellan en kvinna och en man i 25-årsåldern. Mannen har bl a fått ett skärsår av en kniv i ett finger samt skärsår på ryggen. Han har även fått några knytnävsslag i ansiktet. Han åker med ambulansen till sjukhuset för vård. Kvinnan grips misstänkt för grov misshandel.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.