25 maj 13:36, Mord/dråp, försök, Borås

Polisinsats vid Hulta i Borås med anledning av ett bråk där det kan ha förekommit vapen. Inga kända personskador.

Polis larmas till En adress i området Hulta där det ska ha inträffat någon typ av bråk mellan flera personer. I den inledande informationen så framkommer även att vapen i form av kniv och ev. skjutvapen ska ha förekommit på platsen. Bråket/hoten ska i huvudsak inträffat mellan två kvinnor. 

Polisen får adressuppgifter kring var den kvinna som ska ha hotat med vapen ska befinna sig. Det förekommer även uppgifter om att en bil med ett flertal män och den misstänkta kvinnan ska ha lämnat platsen. Även denna bil eftersöks.

Inga kända fysiska personskador i nuläget. Inga uppgifter om att något skjutvapen ska ha avlossats. Med det underlag som polisen får ta del av så inleds en förundersökning med rubricering försök till mord.

Ett flertal polisenheter deltar i insatsen.

Den person/kvinna som polisen sökt efter har ännu inte anträffats. Hon är nu anhållen i sin frånvaro. Själva insatsen har avslutats. Ingen person har i nuläget blivit frihetsberövad. Händelsen är för närvarande helt baserad på de uppgifter som en part lämnat till polisen.      

 

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.