26 maj 06:31, Sammanfattning natt, Jönköpings län

En sammanfattning av nattens händelser.

06.00 Polisen har under natten hanterat ett 60-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Jönköping. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. En person har gripits misstänkt för brott (se nedan) och tre personer har medtagits för kroppsbesiktning efter misstanke om rattfylleri/narkotikabrott.

04.19 Polis larmades med anledning av ett pågående inbrott i en flerfamiljsfastighet i området Norrängen, Jönköping. En person hade setts bryta sig in i ett källarutrymme. Polis beordrades till platsen och när polis kom fram påträffades en obehörig person på platsen. Personen, en man i 40-årsåldern, greps på platsen misstänkt för stöld. Polisen har  gjort en brottsplatsundersökning i källaren. Flera källarförråd var uppbrutna och det är i nuläget oklart vad som har stulits.

Inga grova brott eller andra allvarliga händelser har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.