29 maj 07:00, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av natten i Södermanland.

Polisen i Södermanland har hanterat ett 40-tal ärenden mellan kl 22 och 06. Ingen har gripits. De två händelser som sticker ut från natten:

00.38 Polisen fick samtal om ett överfall på Domaregatan i Eskilstuna. Det skulle ha hänt runt kl 22-22-30. En kvinna i 40-årsåldern ska ha cyklat och blivit stoppad av två män som dragit henne av cykeln och tagit hennes plånbok. Polisen har hållit förhör och upprättat en anmälan om rån. Det finns i nuläget ingen misstänkt. Polisen önskar tips från den som kan ha sett något av händelsen. Kvinnan ska inte ha blivit fysiskt allvarligt skadad.

01.04 Det kom larm om en brinnande bil på Ortvägen i Nyköping. Räddningstjänst och polis åkte dit. Ytterligare två bilar fick skador från branden. Polisen misstänker att branden var anlagd och skrev en anmälan om skadegörelse. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.