Uppdaterad 30 maj 11:20

29 maj 20:26, Mord/dråp, försök, Kungsbacka

Bråk, flera personer skadade, Frillesåsvägen.

Polis skickas till Frillesåsvägen efter samtal om bråk mellan flera personer utomhus på platsen. Enligt initiala uppgifter är en person knivskuren, varför även ambulans skickas. Ytterligare två personer uppges vara skadade.Händelsen ska inträffat inne på en pizzeria på platsen. Två gärningsmän har lämnat innan polis anländer. Polisen söker i området, håller förhör och brottsplatsen spärras av.

21.00 Tre personer är knivskurna, och två av dem förs med ambulans till sjukhus. Det finns i nuläget inga uppgifter om att den tredje behöver föras för fortsatt vård. Två misstänkta gärningsmän är anträffade av polis, och båda grips.

21.16 En förundersökning gällande försök till mord i tre fall är inledd.

2020-05-30,Uppdatering:

Samtliga skadade har lämnat sjukhuset. Två personer sitter för närvarade anhållna, misstänkta för försök till mord. De kommer att höras under dagen. Ingen ytterligare information kan för närvarande lämnas ut från förundersökning. Ärendet leds åklagare.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.