04 maj 00:00, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Södermanland.

06.10 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och en för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

00.49 SOS-larm till polisen om brand utomhus på Tunavägen i Nyköping. Polisen åkte till platsen och det visade sig vara en äldre bil som brann. Polisen har påbörjat en utredning om skadegörelse genom brand.

00.57 polisen fick samtal om att en person skulle ha blivit rånad på Östermalm i Eskilstuna. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om rån. En man i 25-årsåldern har blivit misshandlad av ett antal män och i samband med misshandeln stal männen en bärbar dator och en telefon från den drabbade mannen.Det finns inga uppgifter om att mannen skulle ha behövt vår för sina skador.

00.59 samtal till polisen om att ett larm skulle ha utlösts på Vingåkersvägen i Katrineholm. Det visade sig bero på att någon hade krossat en glasruta på ett hus. Polisen har påbörjat en utredning om försök till stöld genom inbrott.

Det finns inga andra brott eller händelser att rapportera om.

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen