Uppdaterad 04 maj 07:40

04 maj 07:10, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

06.55 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 30-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, två har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och tre har fått följa med för provtagning och förhör med anledning av misstänkt drogpåverkan.

00.25 en polispatrull skulle stoppa en bilist i centrala Sävsjö men bilisten vägrade att stanna på polispatrullens stopptecken. Bilisten körde vårdslöst i och omkring Sävsjö och polisen gjorde flera försök att stoppa bilen. I kosrsningen länsväg 127 - länsväg 869 körde bilisten av vägen och in i ett träd. Förare var en tonårspojke och han fördes till sjukhus med ambulans för kontroll, troligen lindrigt skadad. Det visade sig att han olovligen tagit familjens bil och kört iväg från bostaden. Han är nu misstänkt för olovlig körning och vårdslöshet i trafik.

02.33 en polispaturll träffade på en misstänkt drogpåverkad person i Nässjö. Det var en man i 20-årsåldern som blev misstänkt för ringa narkotikabrott genom eget bruk. Vid en efterföljande husrannsakan anträffades en mindre mängd misstänkt narkotika.

05.33 05.34 polisen träffade på en man på Österängen som hade tecken på dogpåverkan och han fick följa med för provtagning och förhör. Det är en man i 40-årsåldern som nu är misstänkt för ringa narkotikabrott.

Det finns inga andra brott eller händelser att rapportera om.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen