05 maj 05:40, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Godmorgon, lugn polisiär natt enligt vakthavande befälet i regionen. Dagenbs Presstalespersoner är Peter Adlersson och Hans Lippens

 200504

Kl 22:51              Orust, Tegneby, rattfylleri

Polisen larmas till en bensinstation i Tegneby där det ska varit någon form av mindre bråk. EN person är envarsgripen och misstänks för dieselstöld. Det finns vittnen till händelsen på platsen.

En person grips och misstänks för drograttfylleri, ringa narkotikabrott och grov olovlig körning, saknar körkort.

200505

Kl 01:24              Tibro, misstänkt mordbrand

Räddningstjänst, ambulans och polis larmas till Stora torget där det enligt uppgift ska brinna i källaren. Det är kraftig rökutvekling på platsen och räddningstjänsten och polis påbörjar evakuering av två uppgångar. Branden lokaliseras till källaren och släcks men kraftig rökutveckling gör att de boende ej kan återvända innan rökevakueringen är genomförd och att alla lägenheter är genomsökta. Ingen är gripen för händelsen och anmälan skrivs angående mordbrand.   Nu på morgonen vid 04.30 tiden kan samtliga boenden återvända till sina lägenheter. Platsen där branden startade är avspärrad i avvaktan på teknisk undersökning. Väktare finns på platsen för bevakning.

 Kl 01:52              Göteborg, Hildedalsgatan, misstänkt häleri, narkotikabrott mm

Polisen larmas till Hildedalsgatan där tre killar cyklar runt och kontrollerar cyklar i området. De går in i olika carport och lyser med ficklampor.  Polispatrullen kontrollerar två yngre personer och de grips och misstänks för häleri, brott mot knivlagen ( en kniv och yxa anträffas ) samt två cyklar som tas i beslag och tillförs utredningen.

 

 

 

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen