05 maj 06:35, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens händelser.

Under natten mot tisdagen har polisen hanterat 21 ärenden som rör Jönköpings län. En man har gripits för skadegörelse i Nässjö, se nedan. I övrigt har inga ärenden kommit till polisens kännedom.

22:30 En polispatrull bestämde sig för att stanna en personbil och dess förare i centrala Nässjö. Bilföraren stannade inte på polisens tecken men färden fick ett snabbt slut då föraren krockade med en lyktstolpe. Ingen kommer till skada. Föraren av bilen, en man i 30-årsåldern, misstänkt vara påverkad av narkotika och tas med till polisstationen för provtagning. Han misstänkts för rattfylleri under påverkan av narkotika. När mannen skulle transporteras in till polisstationen sparkade han sönder en ruta i polisbilen. Då greps mannen och misstänks även för skadegörelse.

23:00 Polisen larmades till Nässjö med anledning av en misshandel utomhus. Två män skulle bråka med varandra. Två personer avisas från platsen och en anmälan om misshandel är upprättad. Ingen har fått några allvarliga fysiska skador.

03:21 Polisen larmades till Råslätt i Jönköping efter att en person hade setts innanför ett inhägnat område där det pågår ett byggarbete. En man i 20-årsåldern anträffades på området och han visade tecken på att vara påverkad av narkotika. Han togs med till polisstation för provtagning. Han misstänks för ringa narkotika brott och för olaga intrång på byggarbetsplatsen. Polis och väktare hittade ingen åverkan eller något som saknas på platsen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen