05 maj 06:50, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av nattens händelser.

Under natten mot tisdagen har polisen hanterat 21 ärenden som rör Södermanlands län. Ingen person har gripits för brott och inga brott av allvarlig karaktärhar kommit till polisens kännedom.

22:04 En polispatrull bestämde sig för att stanna och kontrollera en personbil och dess förare på E20 vid Åkers Styckebruk. Föraren av bilen ville inte stanna och polispatrullen fick beslut om att använda spikmatta för att få stopp på bilen med anledning av förarens vårdslösa körning. Spikmattan fick inte önskad effekt och bilen kördes vidare. Polisen försökte komma ikapp bilen men lyckades inte. Klockan 01:35 sågs bilen på nytt på länsväg 900 utanför Eskilstuna. Föraren i bilen, en man i 30-årsåldern, misstänktes vara påverkad av alkohol och narkotika. Han fördes till polisstation och misstänks för rattfylleri under alkohol och narkotika.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen