06 maj 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Peter Adlersson.

22.54 Tanum, trafikolycka.
E6:an stängs av med anledning av en trafikolycka i norrgående riktning mitt emellan Tanumshede samt Rabbalshede. Det är en bil som krockat och dess bättre har ingen kommit till fysisk skada. Bilen bärgas och trafiken släpps på igen efter någon timme.

23.15 Kungälv, inbrottsstöld.
Ett kameralarm kommer in till Securitas där man kan se hur en bil har kört in olovligen på ett område på Trollhättevägen varför polis larmas till platsen. Man lyckas stänga en grind in till området vilket gör att man inte kan lämna platsen. Man börjar söka av området när polis kommer till platsen och då är bilen tom. Med hjälp av hund påträffar vi en tjuv som gömmer sig under en lastbil som står parkerad inne på området. Enlig den påträffade personen var det inte deras avsikt att göra något utan skulle bara åka in eftersom grinden stod öppen och för att få lite lugn och ro. Personen som påträffas kan dock misstänkas för narkotikabrott eget  bruk och polis kan inte konstatera något brott inne på området. Bilen parkeras på utsidan och personen får åka med för provtagning.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen