06 maj 07:09, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

06.50 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 30-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning.

01.27 samtal till polisen om en hög smäll i närheten av Storgatan i Ingatorp, Eksjö. När inringaren tittade närmare noterade hen att en lyktstolpe låg på marken och att det låg metalldelar på gatan. Polisen åkte till platsen och såg att det fanns spår efter en trafikolycka och att någon hade smitit från platsen. Men kvar på olycksplatsen låg en registreringsskylt och när polisen åkte till bilägarens hemadress anträffades bilägaren där påverkad. Mannen, som är i 35-årsåldern blev misstänkt för smitning från trafikolycka, drograttfylleri, rattfylleri (alkohol) och ringa narkotikabrott genom eget bruk. Mannen fördes till sjukhus för provtagning och därefter lades han i en tillnyktringscell för tillnyktring.

Det finns inga andra brott eller händelser att rapportera om.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen