Uppdaterad 06 maj 20:46

06 maj 16:40, Rån övrigt, Borlänge

Tre personer är misstänkta för att ha stulit saker från en person i centrala Borlänge.

Polisen åker till centrala Borlänge med anledning av att en person beter sig märkligt. När de träffar på personen, en man i 25-årsåldern, visar det sig att han har blivit utsatt för ett personrån en stund tidigare.

Nästan samtidigt kontrollerar en annan patrull tre personer, tre män i 20 till 25-årsåldern, i centrala Borlänge. Dessa personer stämmer in på det signalement som den utsatta mannen har uppgett.

De tre männen blir frihetsberövade som misstänkta för rån och polisen kommer att hålla förhör med dem. Därefter kommer en åklagare att fatta beslut om de ska vara fortsatt frihetsberövade eller inte.

Det finns i nuläget ingen information hur rånet har gått till. Det finns inte heller någon information om att den utsatta mannen skall ha blivit skadad i samband med rånet.

UPPDATERING kl. 20.45

Efter förhör med de tre männen så har en åklagare beslutat att de skall vara fortsatt frihetsberövade och de är numera anhållna.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen