06 maj 19:26, Motorfordon, anträffat stulet, Falun

Två personer är misstänkta för att ha stulit två motorcyklar.

Polisen får samtal från en person som ser två motorcyklister komma körande med varsin motorcykel i Källtorp. De båda personerna lämnar kvar en av motorcyklarna och försvinner från platsen på den andra motorcykeln.

Polisen åkte mot platsen för att kontrollera saken och man letade också i området efter den motorcykel som personerna försvann på.

Strax före klockan 21 rapporterar en polispatrull att man har fått syn på den motorcykel som försvann från platsen och att man lyckats få stopp på motorcyklisten.

Två personer, en man i 60-årsåldern och en man i 55-årsåldern, satt på motorcykeln och de blev frihetsberövade som misstänkta för stöld av de båda motorcyklarna.

Motorcyklarna är tagna i beslag och polisen kommer nu att hålla förhör med de båda männen. Därefter kommer en åklagare att fatta beslut om de skall vara fortsatt frihetsberövade eller inte.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen