07 maj 06:45, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammantattning av nattens händelser.

Under natten mot torsdagen har polisens regionledningscentral hanterat 28 ärenden som rör Östergötlands län. Ingen person har gripits för brott. Två personer har fått följa med polisen för provtagning misstänkta för narkotikabrott.

01:47 SOS larmade polis, ambulans och polis till Lanhagsgatan i Norrköping efter larm om en brand i en bod intill ett dagis. Branden spred sig till dagisets fasad men kunde släckas innan branden spred sig ytterligare. Polisen misstänker att branden är anlagd och en anmälan om grov skadegörelse genom brand är upprättad. Det finns ingen misstänkt.

02:07 En polispatrull stannade och kontrollerade en personbil och dess förare på riksväg 50 i Motala. En passagerare i bilenn, en man i 20-årsåldern, visade tecken på att vara påverkad av narkotika och fick följa med för provtagning. Han misstänks för ringa narkotikabrott.

05:27 En polispatrull stannade och kontrollerade en bil och dess förare på länsväg 1136 utanför Kaga i Linköping. Föraren, en kvinna i 25-årsåldern, visade tecken på att vara påverkad av narkotika och fick följa med för provtagning. Kvinnan släpptes efter förhör men misstänks för rattfylleri under påverkan av narkotika.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen