Uppdaterad 07 maj 07:16

07 maj 06:46, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av nattens händelser.

Under natten mot torsagen har polisens regionledningscentral hanterat 24 ärenden som rör Sörmlands län. Ingen person har gripits och inga brott av allvarlig karaktär har kommit till polisens kännedom. En person har omhändertagits för fylleri.

00:54 SOS larmade räddningstjänst och polis till Brunnsbacken i Eskilstuna efter larm om en brand i en parkerad moped. Branden släcktes av räddningstjänsten och polisen har upprättat en anmälan om skadegörelse genom brand.  

03:22 Polisen larmades till en restaurang på Rademachergatan i Eskilstuna efter att ett inbrottslarm hade utlösts. En ruta hade krossats till skolan. Det är ännu oklart om någonting saknas. I anslutning till skolan anträffades en man i 25-årsåldern. Mannen omhändertogs för fylleri och misstänks för stöld genom inbrott. Han kommer förhöras efter att han fått sova ruset av sig.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen