07 maj 07:26, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet 22:00–07:00.

Det har varit en natt med låg arbetsbelastning. Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:44 Rattfylleri, Östersund: Polispatrull stoppar och kontrollerar en personbil i centrala Östersund. Föraren, en man i 25-årsåldern, misstänks vara påverkad av narkotika och får följa med för provtagning.

En anmälan gällande drograttfylleri och ringa narkotikabrott bruk och innehav upprättas. Mannens körkort omhändertas.

04:48 Stöld genom inbrott, Östersund, Odenslund: Polis larmas om att okända gärningspersoner ska ha brutit sig in i ett badhus. De ska sedan ha lämnat platsen i bil.

Polispatruller beordras till platsen och kan konstatera att dörrar brutits upp. Hundpatrull genomsöker området utan att påträffa några misstänkta gärningspersoner.

Det är i nuläget oklart om något/vad som tillgripits. Byggnaden spärras av för teknisk undersökning och en anmälan gällande stöld genom inbrott upprättas.

Övrigt: Tre viltolyckor har anmälts till polisen under natten.

En personbil krockar vid 23-tiden med ett rådjur på länsväg 614 i Häste, Krokom. Ingen person skadas i samband med olyckan.

Personbil krockar vid 02-tiden med rådjur på E45, Hackås. Ingen person skadas i samband med olyckan.

Tåg krockar med älg vid Fångsjöbacken.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen