08 maj 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg och till kvällen kommer Christer Fuxborg.

22.15 Lerum, trafikolycka
På Alingsåsvägen är det två bilister som kolliderar. En av förarna springer från platsen och den andre kontrolleras av ambulanspersonal på plats och var inte i behov av sjukhusvård.

23.33 Tidaholm, stöld
I centrum är det en bilist som vägrar att stanna vid en kontroll och polisen påbörjar ett kortare förföljande. I närheten av Stadshotellet tappar polisen visuell kontakt med bilisten. Bilen anträffas strax efter övergiven vid Karlavägen. I bilen anträffas misstänkt stöldgods som tas i beslag. Föraren ej anträffad.

02.56 Mölndal, narkotikabrott
Vid Ekgatan stoppas två män i en bil för kontroll. Föraren saknar körkort och misstänks vara narkotikapåverkad. I bilen anträffas ett flertal cyklar som misstänks vara stulna. Dessa tas i beslag. Föraren misstänks för drograttfylleri, olovlig körning, brott mot knivlagen och stöld alternativt häleri. Passageraren misstänks för narkotikainnehav, stöld och brott mot knivlagen. 

04.16 Strömstad, trafikolycka
Vid Skärbo är det en bilist som kör av vägen. Föraren springer från platsen och en passagerare är kvar på platsen och klagar på ryggsmärtor. Oklart om denne var i behov av sjukhusvård.

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen