08 maj 07:05, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av polisens verksamhet under natten i polisområde Sörmland.

06.05 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 15-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits eller omhändertagits, två har fått följa med för provtagning och förhör på grund av misstänkt drogpåverkan.

00.08 polisen fick uppgifter om en bil som kördes på en gångbana i Fröslunda, Eskilstuna. När polisen åkt till platsen anträffades en bilist som kontrollerades. En manlig bilförare i 30-årsåldern blev misstänkt för drograttfylleri. Han fick följa med polisen till ett förhör och provtagning.

02.21 en polispatrull stoppade en bilist för en rutinkontroll på Fröslundavägen i Eskilstuna. Vid kontrollen uppstod misstanke om drograttfylleri, grov olovlig körning och ringa narkotikabrott genom innehav. En man i 60-årsåldern fick följa med polisen till förhör och provtagning. Bilnycklarna togs i beslag för att förhindra mannen att fortsätta köra bil.

Utöver de ovan nämnda händelserna har polisen genomfört ett antal kontroller av olika slag rut om i länet. Ingen av dessa har resulterat i någon brottsmisstanke.

Det finns inga andra brott eller händelser att rapportera om.

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen