09 maj 07:10, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en lugn natt i Jämtlands län. En person har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:06 Trafikbrott, Östersund
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på Fagerbacken. Föraren får en ordningsbot (böter) då han har framfört bilen utan att ha belysningen tänd.

00:33 Trafikolycka, Östersund
Polisen larmas om en trafikolycka på Fjällgatan/Frösövägen på Frösön. Två bilar har kolliderat. Det finns ingen uppgift om att några personskador har uppkommit. Polisen åker till platsen och medlar mellan de inblandade. Patrullen kör också hem en av förarna. 

00:34 Misshandel, Östersund
Polisen kontrollerar ett bråk i centrala Östersund. En man ska ha misshandlat en annan och sedan lämnat platsen. Polisen tar upp en anmälan gällande misshandel. 

01:53 Trafikbrott, Östersund
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i Odenslund, Östersund. Föraren får en ordningsbot (böter) då bilens däck inte har tillräckligt mönsterdjup. 

02:26 Brand, Krokom
Polisen larmas om en husvagnsbrand på en camping i Krokom. En husvagn blir totalskadad och ytterligare två skadas av värmen från branden. Polisen har varit på plats. Brandorsaken är i nuläget okänd. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen