Uppdaterad 09 maj 07:56

09 maj 07:21, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens händelser.

Under natten mot lördagen har polisens regionledningscentral hanterat 38 händelser som rör Jönköpings län. En man har gripits för misshandel i relation, se nedan. I övrigt har inga brott av allvarlig karaktär kommit till polisens kännedom.

01:11  Polisen larmades till en lägenhet i Nässjö kommun. En kvinna skulle ha blivit slagen av sin sambo och hade sökt hjälp hos sin granne. Polisen åkte dit och efter förhör med mannen och kvinnan greps mannen för misshandel. Kvinnan hade inte skadats allvarligt och behövde inte akutsjukvård. Mannen, som är i 25-årsåldern, fördes till polisstationen för förhör. Han isstänks också för olaga hot, skadegörelse och ringa narkotikabrott.
 
02:33 SOS larmade räddningstjänst, ambulans och polis till Brinellgatan/Långgatan i Nässjö med anledning av en bilbrand. Branden släcktes av räddningstjänst. Branden misstänkt vara anlagd och polisen har upprättat en anmälan om skadegörelse genom brand. Det finns ingen misstänkt.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen