09 maj 07:36, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Samanfattning av nattens händelser.

Under natten mor lördagen har polisens regionledningscentral hanterat 53 ärenden som rör Södermanlands län. Ingen har gripits men fem personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

22:42 Polisen larmades till Olivehällsvägen i Strängnäs med anledning av en misshandel utomhus. Polisen åkte dit och pratade med den som hade blivit slagen, en man i 20-årsåldern. Mannen ska ha suttit på en parkbänk när fyra för honom okända gärningspersoner kom fram och slog honom med ett tillhygge. De tog hans mobiltelefon och skor. Polisen sökte efter gärningspersoner med bland annat hundpatrull men inga personer hittades. En anmälan om rån är upprättad.
 
04:38 SOS larmade räddningstjänst och polis till en lada i Stenkvista, Eskilstuna kommun med anledning av en brand. Klockan 06:30 var branden släckt och platsen spärrades av. En brottsplatsundersökning kommer att ske under dagen. En anmälan om allmänfarlig vårdslöshet är upprättad. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.