09 maj 07:41, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:21 Alkohollagen, Örnsköldsvik
Polisen kontrollerar en samling ungdomar vid Hörnsjön, Örnsköldsvik. Patrullen kan konstatera att de flesta verkar vara nyktra. Enstaka är berusade, vårdnadshavare kontaktas gällande en berusad ungdom.

23:50 Skadegörelse, Timrå
Polisen kontaktas angående en pågående skadegörelse på en bil i Vivsta, Timrå. En man har setts ta sönder bilens framruta. Mannen som misstänks för skadegörelsen omhändertas enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. 

02:45 Misshandel, Sundsvall
Ambulanspersonal tar hand om en skadad man i Södermalm, Sundsvall. Polis kallas till platsen. Mannen uppger att han har blivit misshandlad. En anmälan gällande misshandel upprättas. Det finns inga fler uppgifter i ärendet. 

03:18 Trafikbrott, Sundsvall
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i Nacksta, Sundsvall. Polisen misstänker att föraren bedriver svarttaxi. En anmälan upprättas gällande olaga yrkesmässig trafik. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen